Over Balance Stones

Wanneer iemand op zoek is naar een mooie steen voor zichzelf of een ander wordt een steen meestal op gevoel gekozen. Het gevoel dat die steen je aantrekt door zijn uiterlijk, een gevoel wat je krijgt als je hem ziet.

Helaas is het vaak zo dat wanneer je via internet een steen besteld je niet de steen krijgt die op de foto te zien is. Het is dan wel van dezelfde soort steen, maar niet zoals hij afgebeeld stond.

Daarom ben ik in 2015 een kleinschalige webshop begonnen, inmiddels is het uitgegroeid tot een grotere webshop, met veel verschillende stenen in allerlei maten.

Zo is het mogelijk om bij de meeste ruwe edelstenen te bekijken welke steen je aantrekt en deze ook te bestellen. Dus op gevoel, welke trekt je aan, qua kleur, qua uiterlijk.....Deze steen past dan bij jou en deze steen krijg je dan ook thuis geleverd. Ook de zilveren sieraden staan er per stuk op. Dus het sieraad dat jij uitzoekt krijg je. Dit is echter niet mogelijk voor de gezondheidshangers, armbanden, getrommelde stenen en een selectie van de ruwe brokken. Mocht je een steen dus niet per stuk kunnen uitkiezen en bestel je bijvoorbeeld een hangertje getrommelde of een ruwe steen die je , dan stem ik op je af en kies ik op gevoel de steen die bij je past.

Iedere edelsteen die in mijn collectie zit heb ik zelf met de hand uitgekozen. Zo weet ik dat ik de mooiste stenen in mijn collectie heb en kan ik rekening houden met prijs kwaliteit zodat er ook voor verschillende prijs klassen edelstenen te krijgen zijn.

Daarnaast zijn er in de webshop nog een aantal kleine geschenkjes te vinden, leuk om als kleinigheidje weg te geven aan bijvoorbeeld een vriend(in) of geliefde.

Ben je op zoek naar een steen voor een bepaalde klacht, bijvoorbeeld hoofdpijn, geef dit dan in bij de zoekoptie, en de stenen zullen aangegeven worden welke bij de zoekopdracht horen. Bij iedere steen en geboortedag Boeddha die geleverd wordt zal een beschrijving geleverd worden.

Mocht er een steen zijn waar je naar op zoek bent, maar staat deze niet op de site? Laat het me weten en dan ga ik op zoek naar die steen.

Ben je in de buurt van Etten-Leur? Dan is het mogelijk om op afspraak langs te komen en in de vitrinekast een kijkje te nemen naar de stenen die ik verkoop.

Met regelmaat wordt ik gevraagd of ik ook workshops geef, ik kan langs komen voor een edelsteenavond bij je thuis! Ik neem dan een selectie van de stenen mee, waarna ik uitleg kan geven en samen met je een steen kan uitzoeken die bij je past! Erg gezellig en altijd een groot succes. Meer informatie hierover krijgen, neem gerust contact op. En kom ook eens gezellig langs op een van de markten waar ik sta. Ik heb dan een groot deel van mijn collectie bij, waar je dus persoonlijk kan uitzoeken en voelen welke steen er bij je past.

Davina

Mijn naam is Davina Baaten, al sinds mijn 19e werk ik in de gehandicapten zorg. Daarnaast ben ik sinds 2013 een praktijk Baaten Balance: (www.stayinbalance.nl) aan huis gestart voor ontspanningsmassages en Reiki Healingen.

Altijd al heb ik mezelf aangetrokken gevoeld tot Edelstenen, en de laatste jaren ben ik mezelf er steeds meer in gaan verdiepen. Na een thuis cursus gedaan te hebben is het idee ontstaan om ze te gaan verkopen vanuit mijn praktijk, maar ook via een webshop. Sinds begin 2015 ben ben ik de trotse eigenaar van mijn eigen webshop. En sta ik geregeld op markten en beurzen, waar ik mijn passie graag deel.

Ik hoop dat ik mensen kennis kan laten maken met al het moois wat de natuur te bieden heeft in de vorm van edelstenen en de eventuele geneeskrachtige werking van Edelstenen.

Wist je dat wij ook een facebook & Instagram pagina hebben waar we regelmatig nieuws opzetten.

Ook staan daar de acties op die we hebben, like dus snel de Balance Stones pagina en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en acties.

Hulp van familie

Op de markten en beurzen die ik met veel plezier draai heb ik altijd hulp van een aantal mensen. Met regelmaat krijg ik hulp van mijn man, moeder en neefjes en nichtjes. Ook hun heb ik inmiddels enthousiast gemaakt over de prachtige edelstenen.