App

Wanneer iemand op zoek is naar een mooie steen voor zichzelf of een ander wordt een steen meestal op gevoel gekozen. Het gevoel dat die steen je aantrekt door zijn uiterlijk, een gevoel wat je krijgt als je hem ziet.

Helaas is het meestal zo dat wanneer je via internet een steen besteld je niet de steen krijgt die op de foto te zien is. Het is dan wel van dezelfde soort steen, maar niet zoals hij afgebeeld stond.

Daarom ben ik deze kleinschalige webshop begonnen. Zo is het mogelijk om bij de ruwe edelstenen en bijoux hangers te kiezen welke steen je wilt. Telkens is het mogelijk om uit een klein aantal zelfde soort stenen een steen te kiezen. Dus op gevoel, welke trekt je aan, qua kleur, qua uiterlijk.....Deze steen past dan bij jou en deze steen krijg je dan ook thuis geleverd.

Ook de zilveren sieraden staan er per stuk op. Dus het sieraad dat jij uitzoekt krijg je.

Dit is echter niet mogelijk voor de gezondheidshangers, armbanden en getrommelde stenen.

Daarnaast zijn er in de webshop nog een aantal kleine geschenkjes te vinden, leuk om als kleinigheidje weg te geven aan bijvoorbeeld een vriend of geliefde.

Ben je op zoek naar een steen voor een bepaalde klacht, bijvoorbeeld hoofdpijn, geef dit dan in bij de zoekoptie, en de stenen zullen aangegeven worden welke bij de zoekopdracht horen. Bij iedere steen en Boeddha die geleverd wordt wordt een beschrijving geleverd.

Mocht er een steen zijn waar je naar op zoek bent, maar staat deze niet op de site? Laat het me weten en dan ga ik op zoek naar die steen.

(Het is niet perse nodig om te registreren op deze webshop om een aankoop te kunnen doen)

 

Inmiddels ben ik druk bezig om de webshop uit te breiden en te vernieuwen. Dit neemt wat tijd en werk in beslag, maar ondertussen blijft deze webshop gewoon open.

Ik hoop dat ik snel kan vertellen dat de nieuwe webshop online komt en waar je dan weer volop kunt gaan genieten van al het moois dat de natuur te bieden heeft.

Voor meer producten, stuur een mailtje of neem contact op om een afspraak te maken.

App


Agaat schijf klein
5,50 *
*
Prijzen inclusief btw excl. levering